Biografi

gb_portr_2_frv

Forfatter, født 1973 i Aalborg. Cand.mag. i Litteraturhistorie og Billedanalyse, Aarhus Universitet. Jeg debuterede med digtsamlingen Interiør i 2006 og var medredaktør af tidsskriftet Den Blå Port, 2008-12. Har modtaget arbejds- og rejselegater fra Statens Kunstfond m.fl.

Mit arbejde bevæger sig i feltet mellem litteratur og billedkunst. Jeg opererer næsten altid med en specifik ramme eller et bestemt sted. Små udsnit af verden optager mig, detaljer og tilsyneladende uanseeligheder. Afsættet kan være dokumentarisk, visuelt eller noget helt tredje. Ofte samarbejder jeg med billedkunstnere. Fx lavede jeg udstillingen (og bogen) Puzzle sammen med billedkunstner, Lasse Krog Møller i ‘die raum’, Berlin 2016.

I 2015 udkom min første roman Frøken Klokken, der blev indstillet til Weekendavisens Litteraturpris. Jeg bidrager løbende til tidsskrifter og antologier. Læser også op af mine værker. Det har jeg gjort mange forskellige steder såsom biblioteker, udstillingssteder og festivaler fx Norsk Litteraturfestival i Lillehammer, Odense Lyrikfestival, Furesø Læsefestival.

Kontakt: hallo[snabel-a]gittebroeng.dk

Kalender